“WAT IS HET HIER LEKKER ETEN ZEG!”

Waardering van culinaire professionals in ‘Over de tong’ (Gelderlander)

Je bent in Rijkevoort, een dorp met 1.600 inwoners bij Boxmeer. Naast de molen staat een huis. Als je het pad op loopt, zwaait de voordeur al gastvrij open. Een stuk of zes tafels rond een open haard, een oude houten vloer, kroonluchters en bloeiende planten voor de vensters. Geen wit linnen hier, maar zwart, en stoelen die zacht zijn. Een restaurant waar Franse families op zondag gaan dineren.

Wat is het eten hier lekker zeg! En wat zijn die borden fenomenaal mooi opgemaakt. Alle details kloppen, zelfs het toiletpapier is zwart en passend bij het linnen. Ga hier eten. Want de prijzen kloppen ook nog eens helemaal.

Klik hier voor het volledige artikel van De Gelderlander.

PRIVATE DINING

Persoonlijk diner met uw gasten

’t Molenhuys biedt de mogelijkheid om in een afgescheiden kamer te dineren met uw gasten. Deze ruimte is geschikt voor 8-12 personen. Voor grotere groepen bieden wij de mogelijkheid om onze grote kamer met open haard te reserveren.

Graag stellen wij met u vooraf een meerkeuze menu samen. Deze voormalige opkamer van de de villa wordt door vele bezoekers gewaardeerd om het intieme karakter. De kamer wordt regelmatig gebruikt door kleine gezelschappen zoals bijvoorbeeld wijnvrienden of oud-collega’s.

Bij mooi weer buiten dineren

Bij mooi weer is het heerlijk genieten van uw diner in onze fraaie dinertuin. Op verschillende plekken in de tuin en het terras zijn zowel zon- als schaduwplekken gecreeerd, zodat u zelf uw ideale tafel kunt uitkiezen.

Zoals een van onze gasten het eens verwoordde “genieten als een god in Frankrijk, maar dan in Rijkevoort !”