Herfstmenu
*****
OESTERS
GEAY nr. 3 | appelciderazijn | limoen | sambai | bieslook
3.50 per stuk
*****
YELLOWFIN TONIJN (3,4,5,6,7)
Tartaar Yellowfin | krab | guacamole | kastanje | appel
HERTENSTOOF (5,6,7)
Rendang van hert | spruiten | citrusvinaigrette
AARDPEER SOEP (4,5,6,7)
Aardpeer | gerookte paling | Granny Smith | bleekselderij
COQUILLE ST. JACQUES (6,7)
Coquilles St. Jacques | kastanje | pompoen | knolselderij
HERT (3,4,5,6,7)
Hertenbiefstuk | – stoof | wildjus | cranberry | shiitake | rode kool
KAAS (7)
Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan
GIESER WILDEMAN (3,4,5,6,7)
Gieser wildeman | kastanje | rode port | amandel
*****
FRIANDISES
3.50 per stuk
*****
Menukeuze
(inclusief appetizer en 2x amuse)
7 gangen (v|v|s|t|h|k|n) €75
6 gangen (v|v|s|t|h|n) €65
5 gangen (v|v|s|h|n) €59
4 gangen (v|s|h|n) €49
3 gangen (v|h|n) €39
kaas i.p.v. nagerecht +€ 4
Bijpassende wijnen
Wijnarrangement per glas | BOB-glas € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles
Á LA CARTE
YELLOWFIN TONIJN 15
Tartaar Yellowfin | krab | guacamole | kastanje | appel
HERTENSTOOF 13
Rendang van hert | spruiten | citrusvinaigrette
NOCHICKEN 10
Guacamole | kastanje | appel
AARDPEER SOEP 8
Aardpeer | gerookte paling | Granny Smith | bleekselderij
COQUILLES ST. JACQUES 16
Coquilles St. Jacques | kastanje | pompoen | knolselderij
PARELHOEN 16
Parelhoen | Buerre Blanc | pesto van pompoenpitten | meloeskes
HERFSTGROENTEN 13
Gratin van herfstgroenten
SLIPTONG 28
Sliptong | eekhoorntjesbrood | aardpeer
HERT 28
Hertenbiefstuk | -stoof | wildjus | cranberry | shiitake | rode kool
MISO KIMCHI 22
Chinese kool | shiitake | conference
KAAS 13
Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan
GIESER WILDEMAN 9
Gieser Wildeman | kastanje | rode port | amandel
Bijpassende wijnen
Wijnarrangement per glas | BOB-glas € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles
Passie in de keuken

Chef-kok Yolande Vesters
In de moderne Frans-Belgisch georienteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie presentatie en enkel en alleen verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen.
Lid van Euro-toques Nederland

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Leden van Euro-Toques Nederland staan voor de diversiteit van smaken, de gevarieerdheid van ingrediënten en bieden de consument gezonde en uitgebalanceerde gerechten. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is een waarborg voor het vertrouwen dat de consument mag hebben.

