Herfstmenu

*****

OESTERS

GEAY nr. 3 | appelciderazijn | limoen | sambai | bieslook
3.50 per stuk

*****

YELLOWFIN TONIJN (3,4,5,6,7)

Tartaar Yellowfin | krab | guacamole | kastanje | appel

HERTENSTOOF (5,6,7)

Rendang van hert | spruiten | citrusvinaigrette

AARDPEER SOEP (4,5,6,7)

Aardpeer | gerookte paling | Granny Smith | bleekselderij

COQUILLE ST. JACQUES (6,7)

Coquilles St. Jacques | kastanje | pompoen | knolselderij

HERT (3,4,5,6,7)

Hertenbiefstuk | – stoof | wildjus | cranberry | shiitake | rode kool

KAAS (7)

Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan

GIESER WILDEMAN (3,4,5,6,7)

Gieser wildeman | kastanje | rode port | amandel

*****

FRIANDISES

3.50 per stuk

*****

Menukeuze

(inclusief appetizer en 2x amuse)
7 gangen (v|v|s|t|h|k|n)  €75
6 gangen (v|v|s|t|h|n) €65
5 gangen (v|v|s|h|n) €59
4 gangen (v|s|h|n) €49
3 gangen (v|h|n) €39
kaas i.p.v. nagerecht  +€ 4

Bijpassende wijnen

Wijnarrangement per glas | BOB-glas  € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles

Á LA CARTE

YELLOWFIN TONIJN 15

Tartaar Yellowfin  | krab | guacamole | kastanje | appel

HERTENSTOOF 13

Rendang van hert | spruiten | citrusvinaigrette

NOCHICKEN 10

Guacamole | kastanje | appel

AARDPEER SOEP 8

Aardpeer | gerookte paling | Granny Smith | bleekselderij

COQUILLES ST. JACQUES 16

Coquilles St. Jacques | kastanje | pompoen | knolselderij

PARELHOEN 16

Parelhoen | Buerre Blanc | pesto van pompoenpitten | meloeskes

HERFSTGROENTEN 13

Gratin van herfstgroenten

SLIPTONG 28

Sliptong | eekhoorntjesbrood | aardpeer

HERT 28

Hertenbiefstuk | -stoof  | wildjus | cranberry | shiitake | rode kool

MISO KIMCHI 22

Chinese kool | shiitake | conference

KAAS 13

Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan

GIESER WILDEMAN 9

Gieser Wildeman | kastanje | rode port | amandel

Bijpassende wijnen

Wijnarrangement per glas | BOB-glas  € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles

Passie in de keuken

Chef-kok Yolande Vesters

In de moderne Frans-Belgisch georienteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie presentatie en enkel en alleen verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen.

Lid  van Euro-toques Nederland

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Leden van Euro-Toques Nederland staan voor de diversiteit van smaken, de gevarieerdheid van ingrediënten en bieden de consument gezonde en uitgebalanceerde gerechten. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is een waarborg voor het vertrouwen dat de consument mag hebben.