Lente menu

 OESTERS

GEAY nr. 3 | appelciderazijn | limoen | sambai | bieslook

3.50 eur per stuk

*****

ZEEBAARS (V)

Zeebaars ceviche | saltgarnalen | tijgermelk | miso

LANGOUSTINES (T)

Langoustines | bisque | zwarte knoflook | prei

COQUILLES ST. JACQUES (T)

Coquille | buerre blanc pastis | pastinaak

RENDANG WILD ZWIJN (T)

Rendang | pani puri | hummus koriander

BOERDERIJ-EEND (H)

Boerderij-eend licht gerookt | sinaasappel | prei

HOLLANDSE KAZEN (N)

Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | walnoot | perenstroop

AARDBEI (N)

Bereidingen van aardbei | pistache | amandel

Menukeuze

(inclusief appetizer en 2x amuse)
7 gangen voor – tussen – tussen – tussen – hoofd – kaas – dessert   €89,00
6 gangen voor – tussen – tussen – tussen – hoofd – dessert   € 75,00
5 gangen voor – tussen – tussen – hoofd – dessert   € 65,00
4 gangen voor – tussen – hoofd – dessert   € 55,00
Kaas i.p.v. dessert   € 5,00
Waterarrangement per persoon   € 3,00

Bijpassende wijnen

Wijnarrangement per glas | BOB-glas  € 7,50 | € 4,00
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles

Passie in de keuken

Chef-kok Yolande Vesters

In de moderne Frans-Belgisch georienteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie presentatie en enkel en alleen verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen.

Lid  van Euro-toques Nederland

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Leden van Euro-Toques Nederland staan voor de diversiteit van smaken, de gevarieerdheid van ingrediënten en bieden de consument gezonde en uitgebalanceerde gerechten. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is een waarborg voor het vertrouwen dat de consument mag hebben.