Zomermenu

*****

OESTERS

GEAY nr. 3 | appelciderazijn | limoen | sambai | bieslook
3.50 per stuk

*****

YELLOWFIN TONIJN (3,4,5,6,7)

Yellowfin tartaar | Coquille st. Jacques | furikake | sambai l koriander

PALING IN ‘T GROEN (5,6,7)

Gerookte paling (Bardoel) | ingelegde komkommer | dille | peulvruchten

VICHYSSOISE (4,5,6,7)

Prei | aardappel | Hollandse Solt garnalen

BOERDERIJ EEND (6,7)

Huisgerookte boerderij eend | knolselderij | paddenstoel | zomertruffel

BEREIDINGEN VAN LAM (3,4,5,6,7)

Lamsfilet | stoof | zomergroenten

KAAS (7)

Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan | gewelde vijgen

BLAUWE BES (3,4,5,6,7)

Blauwe bes | hangop | rode peper | choclade

*****

FRIANDISES

3.50 per stuk

*****

Menukeuze

(inclusief appetizer en 2x amuse)
7 gangen (v|v|s|t|h|k|n)  €75
6 gangen (v|v|s|t|h|n) €65
5 gangen (v|v|s|h|n) €59
4 gangen (v|s|h|n) €49
3 gangen (v|h|n) €39
kaas i.p.v. nagerecht  +€ 4

Bijpassende wijnen

Wijnarrangement per glas | BOB-glas  € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles

Á LA CARTE

YELLOWFIN TONIJN 15

Yellowfin tartaar  | Coquille st. Jacques | furikake | sambai l koriander

BOERDERIJ EEND 13

Huisgerookte boerderijeend | knolselderij | paddenstoel | zomertruffel

WATERMELOEN 10

Sashimi watermeloen | soja | sambai | tom kha

VICHYSSOISE 8

Prei | aardappel | Hollandse Solt garnalen

PALING IN ‘T GROEN 16

Gerookte paling (Bardoel) | ingelegde komkommer | dille | peulvruchten

ZOMERHOEN 16

Zomerhoen met Mulligatawnysaus

BURRATA 13

Burrata | antiboise | gazpacho | basilicum

VIS VAN DE DAG 28

Vis van de dag | Beurre blanc Yuzu | selderijwortel

BEREIDINGEN VAN LAM 28

Lamsfilet | stoof | zomergroenten

FALAFEL 22

Falafel | hummus | tabouleh

KAAS 13

Proeverij van Hollandse kazen | vruchtenbrood | pecan | gewelde vijgen

BLAUWE BES 9

Blauwe bes | hangop | rode peper | chocolade

Bijpassende wijnen

Wijnarrangement per glas | BOB-glas  € 6,75 | € 3,95
Tevens uitgebreide wijnkaart met wijnen per glas of fles

Passie in de keuken

Chef-kok Yolande Vesters

In de moderne Frans-Belgisch georienteerde keuken van ’t Molenhuys koken wij met veel passie en liefde voor het vak; creatief, smaakvol, mooie presentatie en enkel en alleen verse ingrediënten. Onze menukaart wordt gedurende het jaar aangepast aan de seizoenen.

Lid  van Euro-toques Nederland

Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven. Leden van Euro-Toques Nederland staan voor de diversiteit van smaken, de gevarieerdheid van ingrediënten en bieden de consument gezonde en uitgebalanceerde gerechten. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is een waarborg voor het vertrouwen dat de consument mag hebben.